Naast FC Barcelona, Napoli en Manchester City heeft Chelsea zich nu ook voor Riechedly Bazoer gemeld. De Telegraaf meldt dat technisch directeur Michael Emenalo heeft aangegeven dat Bazoer veel in huis heeft en kan uitgroeien tot een topspeler. Irchandly Bazoer, broer en zaakwaarnemer van Riechedly, zou gisteren al zijn gespot op het trainingscomplex van de Londense club.

Op dit moment is Guus Hiddink trainer van de Londense club. Emenalo hoopt met de aanwezigheid van de voormalig bondscoach Bazoer over de streep te kunnen trekken. Hoewel hij in overduidelijke belangstelling staat, houdt de middenvelder zich niet bezig met een eventuele transfer. “Ik heb het hier naar mijn zin, ontwikkel me goed, krijg het vertrouwen van de coach en heb een contract tot 2020. Aan andere clubs denk ik nog niet.”

“Ik ben er trots op dat ik in het elftal ben gekomen en redelijk onomstreden ben”, vervolgt het 19-jarige talent. “In het begin had ik de stijgende lijn goed te pakken, maar als ik eerlijk ben gaat het nu iets minder. Door keihard te trainen, wil ik het niveau van de eerste seizoenshelft weer halen. Ik zeg niet dat het heel slecht gaat. Toch eis ik meer van mezelf, omdat ik de lat hoog leg.”