Jasper Cillessen is te spreken over de afgelopen wedstrijden van Ajax. De ploeg van Frank de Boer kreeg geen enkel doelpunt tegen in de laatste vier wedstrijden, maar scoorde wel negen keer. Ajax won zondagmiddag met 0-2 in Nijmegen van NEC door een goal van Arek Milik en een eigen doelpunt van Rens van Eijden. “Alleen aan het spel valt nog wel wat te verbeteren,” vertelt de doelman tegenover AT5.

Cillessen gaat vol vertrouwen naar Tsjechië. “We doen het goed als verdediging, we geven weinig weg en dat stemt ons tevreden. Vooral naar donderdag toe, want dan moet je gewoon door. Je geeft bijna niks weg. Als keeper zijnde ben je dan tevreden. Het spel was niet goed, daar moeten we aan werken. Ik moet wel zeggen, het veld was vrij stroef. Dat is dan jammer, want het is in ons nadeel. Maar ja, uiteindelijk win je 2-0,” aldus de keeper. Cillessen Ajax nieuws Ajax1.nl

Aanstaande donderdagavond speelt Ajax in Tsjechië tegen FK Baumit Jablonec voor een plaats in de groepsfase van de Europa League. De Amsterdammers wonnen de eerste ontmoeting van de Tsjechen met 1-0 in de Amsterdam ArenA door een benutte strafschop van Arek Milik. Donderdagavond wordt er om 18;00 uur afgetrapt in Noord-Tsjechië.