Ajax heeft een samenwerking getekend met cryptocurrency app BLOX. De komende drie jaar zal het cryptobedrijf officieel partner van Ajax zijn. Het bedrijf zal hierdoor zichtbaar zijn wanneer Ajax voetbalt in eigen land, internationaal en tijdens de Champions League wedstrijden.

Het logo van BLOX zal zichtbaar zijn op de trainingstenues en tijdens de vriendelijke wedstrijden. Daarnaast heeft BLOX een prominente plek op de spelersbus van Ajax gekregen. Landskampioen Ajax is een vooruitstrevende voetbalclub. Het tekenen van een sponsordeal met de grootste naam in cryptocurrency in Nederland onderstreept deze status.

Commercieel Directeur van Ajax, Menno Geelen vertelt hierover; we zijn erg blij om BLOX als sponsor te mogen verwelkomen. De ambitie die BLOX heeft spreekt ons erg aan, net zoals de verantwoorde en eenvoudige manier zoals zij bitcoin en andere cryptomunten onder de aandacht brengen bij geïnteresseerde kopers.

Zowel Ajax als BLOX hebben beide Europese ambities. Een partnership met een Champions League club als Ajax past perfect in deze strategie. Beide organisaties kijken vooruit en zijn toegekomst gericht.

CEO van BLOX, Davy stevens; cryptocurrency willen wij juist leuk en toegankelijk maken voor iedereen. Sinds 2013 zijn wij al bezig om Europeanen kennis te laten maken met de wereld van cryptocurrency. De samenwerking met Ajax sluit goed aan op onze Europese groeistrategie en zal helpen onze naamsbekendheid in zowel Nederland, als Europa te vergroten. Ons doel is om fans op een verantwoordelijk manier kennis te laten met Bitcoin en en andere cryptocurrency.