Ajax is de afgelopen tijd hard bezig om de sterkhouders van vorig seizoen langer binnenboord te houden. Eerder zetten Andre Onana, Nico Tagliafico en Dusan Tadic al hun handtekeningen onder een verbeterd contract en ook David Neres lijkt nu voor een langer verblijf in Amsterdam te kiezen, zo meldt het Braziliaanse Yahoo Esportes.

Na afloop van de Copa América zei de 22-jarige aanvaller zelf ook al dat hij verwachtte komende seizoen bij Ajax te blijven. Volgen Yahoo Esportes wil de international van Brazilië de club nog één jaar trouw blijven.

Dit betekent slecht nieuws voor onder meer Atlético Madrid, dat onlangs een bod op Neres zou hebben uitgebracht van 40 miljoen euro. Ook Paris Saint-Germain zou geïnteresseerd zijn in de kleine dribbelaar.

Ook São Paulo, de oude club van David Neres, zal niet blij zijn met het nieuws. De club kampt met financiële problemen en hoopte op de 20% doorverkooppercentage dat het bij de transfer van de buitenspeler bedong, plus de opleidingsvergoeding van drie procent.