Iedereen die ooit met voetbalweddenschappen heeft gespeeld, heeft er zeker over gefantaseerd om hier echt succesvol mee te zijn. Welnu, gokken heeft een element van geluk, maar er komt ook veel meer bij kijken om een ​​succesvolle gokker te zijn dan alleen geluk. Hier helpen we je op je gokreis met een paar goede tips om je te helpen bij het plaatsen van voetbalweddenschappen op bijvoorbeeld de wedstrijden van Ajax. 

Gebruik diverse bookmakers 

Als je al geruime tijd in de gokwereld bent, weet je waarschijnlijk goed hoe de kansen kunnen variëren tussen bookmakers. Als je nieuw bent met voetbalweddenschappen, kan dit een verrassing voor je zijn. Zie het op deze manier; je zou niet in Jumbo winkelen en verwachten dat hun goederen geprijsd zijn zoals Lidl. Bookmakers zijn hetzelfde: ze prijzen een evenement op de manier waarop ze denken dat het waarde biedt. Kies dus niet voor één casino online Nederland waar je al je voetbalweddenschappen gaat inzetten, maar doe dit bij diverse goksites. 

Volg een tipgever

Ja, het is waar, het volgen van een tipgever garandeert niet dat je weddenschappen wint. Het volgen van een goede zal echter je kansen vergroten. Waarom? De tips van tipsters zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en analyse, wat betekent dat het vermogen om waarde in een weddenschap te vinden aanzienlijk wordt vergroot. Natuurlijk kun je de wedstrijden ook zelf onderzoeken en analyseren, al is dit helaas wel veel werk. De tipgevers doen dit dus voor je en vervolgens kun je hun data gebruiken om zelf online te wedden op voetbal.

Begrijp de gokmarkten

Het klinkt heel eenvoudig, maar wanneer je serieus begint te gokken, is het absoluut noodzakelijk dat je de bestaande markten begrijpt. Immers, als je dit niet doet, sta je open voor a) domme fouten maken en b) geweldige kansen missen. De standaardmarkt voor voetbalweddenschappen zijn weddenschappen op ‘wedstrijdresultaat’, waarbij je de uitkomst van een wedstrijd voorspelt, bijvoorbeeld thuisoverwinning, uitoverwinning of gelijkspel. Er zijn echter talloze anderen die je kunt verkennen. 

Wed nooit met gevoel

Je bent misschien bekend met het ‘voorgevoel’ dat gokkers krijgen bij het plaatsen van een weddenschap. Als je serieus geld wilt verdienen met voetbalweddenschappen, vergeet dan die van jou te volgen. Je onderbuikgevoel is van weinig belang bij het wedden, net als het volgen van je hart boven je hoofd. Dus, wat is het tegenovergestelde van vertrouwen op je gevoel? Goed onderzoek doen!