Arek Milik weet de laatste tijd telkens het net te vinden, voor Ajax en het nationale Poolse elftal scoort hij Milikaan de lopende band. De aanvaller zit lekker in zijn vel en geeft in gesprek met Przeglad Sportowy aan dat de goals voor veel zelfvertrouwen zorgen.

“Of ik een basisplaats verdien? Dat weet ik niet. Deze keer viel ik in bij een gelijkspel en werd het ook gelijk. Ik concentreer gewoon op wat moet ik doen en doe mijn best. Dat is alles. Maar natuurlijk heb ik alle reden om tevreden te zijn. Door mijn goals voor Ajax is het zelfvertrouwen alleen maar gegroeid. Als nationale ploeg voetballen we nu ook beter dan voorheen,” aldus Milik.

De spits weet niet of hij in een betere vorm verkeert dan Robert Lewandowski. ‘Dat weet ik niet, daar laat ik mij niet over uit. Dat moet je de bondscoach maar vragen. Dit keer scoor ik, hij scoort de volgende keer weer. Of ik tijdens de interlandperiode met Frank de Boer praat? Nee. Maar hij feliciteert mij altijd wel na een doelpunt.’ Ajax nieuws Ajax1.nl