Frank de Boer is teleurgesteld over het resultaat in het Europa League-duel tegen Celtic in de Amsterdam ArenA. Ajax speelde 2-2 tegen de Schotten door goals van Viktor Fischer en Lasse Schöne.

De Boer baalt ervan dat hij twee punten heeft verloren. “Ik zei van tevoren dat je alle thuisduels moet winnen. Als je dan gelijk speelt, is dat een soort valse start. We hebben voor een gelijkspel gevochten, maar uiteindelijk hebben we twee punten verloren. Laat dat duidelijk zijn,” vertelt hij aan Fox Sports.

De Boer vond het eerder een collectief falen bij de tegendoelpunten die Jasper Cillessen moest incasseren. “De fouten worden niet per se achterin gemaakt. Het heeft te maken met de teamprestatie. Bij die corner kun je je bijvoorbeeld ook afvragen waarom we die corner tegen krijgen. We hebben het deksel op de neus gekregen. Het is niet één jongen die de fout ingaat. Maar de fouten moeten er zeker uit. Ik vind wel dat we keihard hebben gevochten. We hebben ze na die rode kaart helemaal onder druk gehouden, daardoor zitten we nog goed in deze groep,” aldus de Ajax-trainer. Ajax nieuws Ajax1.nl