Frank de Boer is niet van plan zijn ploeg aan te passen tegen het Spaanse Real Madrid. De Amsterdammers spelen dinsdagavond hun tradioneel lastige uitwedstrijd in de Champions League. Het elftal van Mourinho laakt nog vorm, dus er liggen zeker kansen, zo denkt ook Frank de Boer. ”Wij moeten gewoon durven te voetballen.”

”We moeten lef tonen, anders hadden we net zo goed in Amsterdam kunnen blijven”, vervolgt de trainer tegenover ANP. Frank de Boer wil zoveel mogelijk vasthouden aan het structuur van Ajax. Controleren en gedoseerd aanvallen is een echte must. Vorig seizoen kwam Ajax niet eens bij het doel van Los Merengues. Iets wat De Boer overduidelijk wil voorkomen.

“Ook ik heb respect voor de enorme klasse van Real Madrid. Maar dat wil niet zeggen dat we ons enorm gaan aanpassen. We moeten doen waar we goed in zijn. Als dat lukt, zien we aan het einde van de wedstrijd wel of dat iets heeft oplevert”, concludeert de geboren Ajacied. Ajax – Real Madrid zal morgen om 20:45 plaatsvinden in het Estadio Santiago Bernabéu.