De open dag van ons Aller Ajax komt er weer aan, op woensdag 3 augustus is het P2 terrein weer omgebouwd tot een groot Ajax festijn. Duizenden supporters worden er weer verwacht, om een shirtje te kopen of om hun helden te zien.

De Meersche Helden is uiteraard ook weer van de partij, dus zeker een bezoekje waard. Mis je nog een uitgave van het fanzine dan is dit het moment om je verzameling compleet te maken, en alleen op deze dag voor slechts € 0,50 per fanzine. Ook voor abonnementen  kun je bij ons terecht, en dit jaar bij elk abonnement een gratis DMH beanie zolang de voorraad strekt.  Andere merchandise en ook de ingebonden versie zijn te verkrijgen, wederom voor een aantrekkelijke prijs.

En op 3 augustus is de dag om de Dvd’s van Ajaxpride te bemachtigen,  voor slechts € 12,50 per dvd. Seizoen 09-10 en 10-11 worden tijdens de opendag voor het eerst verkocht. Per seizoen 2 Dvd’s, alle uitwedstrijden gefilmd uit het oogpunt van de supporter. Vanaf heden zijn de dvds ook online te bestellen, bezoek onze site www.demeerschehelden.nl Een must voor elke supporter. Dus kom naar onze stand, al is het alleen al voor een praatje.