© Proshots

Mateo Cassierra speelde dit seizoen zijn wedstrijden voor Jong Ajax. Hoewel de Colombiaan het liefst in het eerste speelt, wil hij altijd alles geven voor zijn team. “Het belangrijkste is altijd je team te helpen. Je moet altijd honderd procent geven als je de kans krijgt te spelen. Het belangrijkste is dat het gelukt is en nu is het tijd om ervan te genieten”, laat de 21-jarige Zuid-Amerikaan weten aan Ajax TV.

Ook Dani de Wit komt aan het woord. De middenvelder is trots op zijn team. “Dit is gewoon fantastisch. Hier hebben we het hele seizoen naar toe gewerkt. Dit is echt een ontlading van jewelste. We zijn ontzettend blij. Dit was echt een draak van een wedstrijd, daar kunnen we gewoon eerlijk over zijn. Misschien lag het aan de zenuwen dat we er nauwelijks uitkwamen voor rust.”

“Kaj komt erin en laat het gewoon weer zien. Hij prikt hem al snel binnen en daarna een geweldige goal van Mateo. De spanning op de bank neemt dan alleen maar toe. Het is fantastisch dat we ‘m eruit hebben gesleept! Het is de eerste keer dat Jong Ajax de Jupiler League wint, dus die kan ook weer worden toegevoegd aan onze prijzenkast.”