Na de 3-3 van maandag tegen NEC, maakte Jong Ajax er vrijdag tegen FC Dordrecht opnieuw een doelpuntenfestijn van. Het werd 2-5 voor de Amsterdammers.

Met een kleine twintig minuten op de klok kwam Jong Ajax nog wel op achterstand door een goal van Jari Schuurman, die de bal over Kjell Scherpen heen lobte. Een paar minuten later was het via Victor Jensen echter alweer 1-1. Voor rust wist Jong Ajax het tij nog te keren en de voorsprong te pakken. Eerst was het Dani de Wit die de 1-2 dacht binnen te koppen. Het was maar goed dat Jurgen Ekkelenkamp de bal daarna nog een zetje gaf, want de bal van De Wit was nog niet over de lijn geweest. Met een stift zorgde Noa Lang voor rust nog voor de 1-3. FC Dordrecht maakte echter ook nog voor de theepauze de 2-3.

De tweede helft verliep wat rustiger en pas een kwartier voor tijd werd er weer gescoord, ook Nicolas Kühn kwam op het scorebord. Even later maakte Noa Lang zijn tweede van de avond, wat ook meteen de mooiste goal van de avond was. Bijna vanaf de achterlijn werkte hij de bal knap binnen. Daarmee was de eindstand bereikt.