© Proshots

Donny van de Beek lijkt aankomende zomer naar Real Madrid te transfereren. Eerder gaf De Telegraaf al aan dat de transfer naar Spanje vrijwel zeker is, maar nu komt Marca ook met het nieuws naar buiten.

Transfer

De Spaanse krant zette Van de Beek dinsdagochtend groot op de voorpagina. “Van de Beek heeft zijn deal te pakken: de handtekening voor zijn transfer naar Real Madrid wordt in juni voor 55 miljoen gedaan. De Koninklijke heeft al sinds augustus een persoonlijk akkoord met Van de Beek”, zo schrijft Marca. Eerder waren Tottenham Hotspur en Manchester United ook al in de race, maar de middenvelder lijkt toch voor de Spaanse topclub te kiezen.

Pogba

Van de Beek leek afgelopen zomer al naar Real Madrid te verkassen. In de wandelgangen werd destijds gemeld dat Real Madrid-trainer Zidane toch liever Paul Pogba naar de Spaanse hoofdstad zag komen. Pogba bleek echter onhaalbaar, waarna Zidane besloot met de huidige selectie door te gaan. Het spel is de afgelopen maanden echter niet verbeterd, waardoor Real Madrid komende zomer alsnog Van de Beek haalt.

Prijzen

De Oranje-International speelde tot nu toe 163 wedstrijden bij Ajax in de hoofdmacht, waarin hij 39 keer scoorde en 31 assists leverde. Hij won met Ajax de Eredivisie, KNVB Beker en Johan Cruijff Schaal.