Antony vertrekt deze zomer wellicht naar de Engelse Premier League. Naar verluidt hebben Liverpool, Manchester United en Newcastle United interesse in de aanvaller. Dit meldt het Braziliaanse medium UOL EscorteDe clubs zouden zelfs als contact hebben gehad met Antony.

Ook Antony zou graag naar de Premier League willen vertrekken. Toch lijkt Newcastle United geen kans te maken op de handtekening van de vleugelspeler. Hoewel Newcastle afgelopen jaar een enorme kapitaalinjectie heeft gekregen, behoort de club nog niet tot de absolute top van Engeland. Hierdoor zou Antony liever een transfer maken naar Liverpool of Manchester United.

Aangezien Erik ten Hag de nieuwe manager van United is, kan de club uit Manchester ook een streepje voor hebben op Liverpool. Onder Ten Hag heeft Antony uitstekend spel laten zien bij Ajax, waardoor er een grote kans bestaat dat hij dit niveau ook bij United kan halen. Desondanks heeft Liverpool de laatste jaren natuurlijk betere resultaten behaald dan Manchester United. Dit kan ook nog meewegen in de beslissing van Antony.

Toch moeten deze clubs natuurlijk eerst een akkoord bereiken met Ajax. De Amsterdammers zullen er geen makkelijke onderhandelingen van maken. Antony heeft nog een contract tot 2025 en is van grote waarde voor Ajax. Er wordt verwacht dat Ajax een bedrag tussen de 50 en 60 miljoen euro voor de Braziliaan wil ontvangen.