De Ajax Vrouwen hebben in de laatste wedstrijd van de reguliere competitie hun eerste nederlaag geleden. Tegen PSV werd een stevige 0-3 nederlaag geleden. Dat had voor de Ajax Vrouwen gelukkig geen gevolgen, want ze hadden zich al geplaatst voor de kampioenspoule.

Fel PSV

Voor PSV stond er nog wel wat op het spel, de Eindhovenaren moesten hun plek in de kampioenspoule nog afdwingen en dat was te merken. Na ruim een kwartier spelen kwam PSV op voorsprong. Ajax voerde de druk op en kreeg kansen via Van der Gragt en Bakker. Vlak voor rust was het echter PSV dat opnieuw tot scoren kwam.

Kampioenspoule

De tweede helft was nog maar net begonnen toen PSV ook de derde goal maakte en de wedstrijd daarmee definitief besliste. Dat betekende dat ook PSV zich plaatste voor de kampioenspoule, die op 16 maart van start gaat. Verder hebben FC Twente, PEC Zwolle en sc Heerenveen een plekje afgedwongen in de strijd om de titel.