Ajax heeft dinsdag een besloten oefenduel tegen FC Utrecht met 3-3 gelijkgespeeld. De Amsterdammers kwamen met een mix van jeugd- en selectiespelers aan de aftrap. Carel Eiting maakte zijn rentree en was direct trefzeker.

Ajax kwam al in de 5e minuut van de wedstrijd. dankzij een treffer van Liam van Gelderen. Een kwartier later was het de van een langdurige blessure teruggekeerde Carel Eiting die de 2-0 op het scorebord zetten.

Enkele minuten later werden de Domstedelingen wakker en kwam het via twee goals binnen 10 minuten van de Duitser Jonas Arweiler op 2-2. Na rust schoot gelegenheidsaanvoerder Siem de Jong Ajax weer op voorsprong, maar in de laatste minuut was het opnieuw Arweiler die Utrecht naast de Amsterdammers schoot.

Opstelling Ajax:

Bruno Varela; Liam van Gelderen, Perr Schuurs (46. Filip Frei), Dean Solomons, Nordin Musampa; Jasper ter Heide (79. Joshua Pynadath), Carel Eiting (46. Donny Warmerdam), Siem de Jong (63. Max de Waal); Tunahan Tasci (46. Hassane Bandé), Damjan Dostanic (79. Jaymillio Pinas), Zakaria Labyad.

Bekijk hier de samenvatting en de reactie van Carel Eiting na de wedstrijd: