El Ghazi zat na de afgang tegen Rapid Wien vooral in over de vele kritiek die de Amsterdammers kregen. El Ghazi gaf afgelopen zondag gepast antwoord met twee goals tegen AZ in het AFAS Stadion. “Het is wel zo dat het iets doet met de jongens. Dat heb ik wel gemerkt. Ook bij mij. Wat je vandaag zag, is het beste antwoord dat je kunt geven”, liet El Ghazi weten in een gesprek met Ajax Life.

El Ghazi kon ook genieten van zijn eerste goal. “Ik raakte ‘m fantastisch. Vooral met die Derbystar is dat heel makkelijk, met die bal kun je lekker zwabberen. Ik raakte ‘m precies in het midden van de bal. Daardoor ging-ie goed heen en weer. En je zag dat-ie er heerlijk in ging”, aldus de buitenspeler.
Ajax nieuws Ajax1.nl
De gretige rechtsbuiten gaat ook nog wat verder in op de kritiek die het team van Frank de Boer kreeg na de uitschakeling tegen Rapid Wien. “Dan krijgen de jongens kritiek, krijg ik kritiek, dat is normaal, hoort erbij. Alleen mensen moeten wel begrijpen dat wij niet zomaar een wedstrijd gaan spelen zonder de intentie om te winnen of goed te spelen, het is wel jammer als mensen dat denken.”