De oefenwedstrijd die Ajax komende zaterdag aflegt tegen het Turkse Galatasaray, wordt rechtstreeks uitgezonden door betaalzender Eredivisie Live. Net als de oefepot tegen Hamburger SV, neemt de cameraploeg – die ook alle reguliere competitie- en KNVB Bekerwedstrijden verslaat – de beelden voor haar rekening.

Zaterdagavond wordt de vriendschappelijke wedstrijd met de Turken gespeeld, ter viering van de opening van de nieuwe Turk Telecom Arena. Vanaf 19:45 uur (NLT) zal Eredivisie Live verslag doen van de wedstrijd en alles er om heen, zo laat de officiële clubwebsite van Ajax zojuist weten.

Na de oefenwedstrijd tegen Galatasaray pakt de spelersgroep en de kersverse staf onder leiding van Frank de Boer alweer het vliegtuig terug naar Nederland, waar het zondag in Amsterdam weer aan zal komen. Daarmee is het trainingskamp verleden tijd en kan Ajax zich opmaken voor de eerstevolgende wedstrijd: ‘De Klassieker’. Deze wordt 3 dagen na terugkomst in Nederland gespeeld in de eigen Amsterdam ArenA.