Deze week zijn er veel Ajacieden in actie gekomen. De meeste vanwege interlandverplichtingen, maar ook op De Toekomst werden twee wedstrijden afgewerkt.

Denemarken
Christian Eriksen heeft Denemarken donderdag aan een 1-0 overwinning op Montenegro geholpen. De oud-Ajacied schoot van afstand goed raak. De Denen hebben nog een kans om het WK te halen. Lasse Schöne en Kasper Dolberg bleven 90 minuten op de bank.

Duitsland
Duitsland heeft zich geplaatst voor het WK. De Oosterburen wonnen met 3-1 van Noord-Ierland. Amin Younes zat op de bank, maar kwam niet in actie.

Oranje O20
Nederland O20 heeft met 1-0 verloren van Duitsland O20. De Ajacieden Leon Bergsma, Carel Eiting en Dani de Wit startten in de basis. Kaj Sierhuis, Deyovaisio Zeefuik en Mauro Savastano zaten op de bank.

Oranje O19
Oranje O19 heeft woensdag met 3-0 gewonnen van Malta O19. Navajo Bakboord en Ché Nunnely begonnen in de basis, Boy Kemper bleef de gehele wedstrijd op de bank.

Oranje O18
Het Nederlands jeugdteam O18 heeft donderdag met 0-0 gelijkgespeeld tegen Oostenrijk O18. Sven Botman, Mitchel Bakker en Jurgen Ekkelenkamp (bank) waren de aanwezige Ajacieden.

Ajax O19
Ajax O19 oefende donderdag tegen FC Volendam O19. Op De Toekomst werd het 3-1 voor de ploeg van trainer John Heitinga. Victor Jensen en Pascal Struijk (2) scoorden de doelpunten, laat Ajax Showtime weten.

Ajax O16
Een mix team van Ajax O15, Ajax O16 en Ajax O17 oefende woensdag tegen Alphense Boys O17. Naci Unuvar scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd.