Feyenoord-goalie Erwin Mulder heeft vannacht slecht geslapen. Volgens hem had zijn ploeg het Ajax nog lastig kunnen maken als de penalty van Miralem Sulejmani maar niet zou zijn gegeven. “Die werd heel makkelijk gegeven,” zeurt Mulder nog even door op de officiële website van de Rotterdammers. “Tot de 2-0 hoopten we via een counter de gelijkmaker te kunnen maken, maar door die penalty viel ons plan in duigen.”

Mulder, die binnen de eigen gelederen gekscherend de “keeper met de slechtste uittrap van Nederland” genoemd schijnt te worden, zegt zelf verder niet slecht gespeeld te hebben. “Het is duidelijk dat het voetbal bij ons veel beter moet dan we vandaag hebben laten zien, maar persoonlijk ben ik blij dat ik weer eens heb mogen spelen.”

Mulder is van mening dat scheidsrechter Pieter Vink onbedoeld een belangrijke rol speelde in het wedstrijdverloop. De arbiter gaf een kwartier voor tijd de thuisploeg een strafschop bij een 1-0 stand. “Een penalty die te gemakkelijk werd gegeven”, aldus Mulder. De beloftevolle doelwachter speelde overigens door afwezigheid van veteraan Rob van Dijk zijn eerste competitiewedstrijd sinds augustus voor Feyenoord.

Foto: afdb.nl – Oscar