Ajax heeft de harten van Europa veroverd. Dat kunnen we wel stellen op basis van alle reacties van verschillende fans, de buitenlandse pers en de media. Dat is te danken aan de manier waarop onze club dingen doet. Van de jeugdopleidingen tot transfers; alles is er op gericht om een Europese eliteclub te worden. Zo zijn Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt de clubfilosofie in levende lijve. Een stukje Ajax, te vinden in zowel Barcelona en Turijn. En jij kan het met eigen ogen zien.

Op reis naar een stukje Ajax in Europa

Wat gaat er boven een stedentrip samen met een goeie pot voetbal? Precies, helemaal niks. Zeker niet als oud-Ajacieden te bewonderen zijn bij de grootste clubs van Europa. Een dagje Barcelona induiken, en dan een dagje Frenkie met Messi samen zien spelen. Daar kan niks tegenop. Jammer genoeg is het soms nog een heel gedoe om aan kaarten te kopen: bij veel grote clubs moet je lid zijn, waar je dus ook voor moet betalen. Gelukkig is er een oplossing.

Zonder zorgen op voetbalreis

Het is dan ook slim om alles in een keer te regelen. Dat doe je door een zogeheten voetbalreis te boeken. Je boekt je vlucht, je hotel en je wedstrijdtickets in een keer. Je kiest dus zelf hoe lang je blijft, en waar je in het stadion komt te zitten. Makkelijk toch? Er zijn een aantal voetbalreisbureaus in Nederland, maar wij raden Equipo Voetbalreizen aan.

Zo zijn zij officieel partner van FC Barcelona. Je geniet dus zonder zorgen van Frenkie, en van de stad Barcelona. Equipo Voetbalreizen raadt namelijk ook de bezienswaardigheden, de leukste eettentjes en meer van de stad aan. Dat belooft een weekend vol voetbal, sangria en zon.

Zo boek je een voetbalreis

Het is heel eenvoudig. Ga naar Equipo Voetbalreizen, en kies een wedstrijd uit. Je kiest dan je zitplaatsen, hotel en vlucht. Dat is alles. Boek je bij hen, dan weet je zeker dat je:

  • altijd naast elkaar in het stadion zit
  • ondersteuning krijgt voor, tijdens en na je reis
  • ook tips krijgt over het vervoer, en wat er nog meer te doen is in de stad

Zie je jezelf al zitten? In het Camp Nou, of het Juventus Stadium, kijkend naar onze Frenkie of Matthijs in actie? Boek dan hier je voetbalreis >