Ajax verkeert in zwaar weer. Sinds het vertrek van meerdere hoofdtrainers dit jaar, omdat de resultaten gewoon niet goed waren, vertoeft Ajax bijna onderaan de ranglijsten van de eredivisie. Zelfs leedvermaak bleef Ajax niet bespaard, in het land klonken geluiden als dat het niet lang meer kon duren voordat Ajax zou degraderen. Een ondenkbare situatie natuurlijk, voor zowel de club als de trouwe aanhang! Nu kan de trainer niet de volledige schuld in de schoenen geschoven krijgen voor de wanprestaties tegen onbeduidende voetbalclubs in het land. Met de komst van de ervaren en sympathieke John van ’t Schip als interim-hoofdtrainer, komt het overigens misschien nog wel sneller dan gedacht goed met het team!

Fans blijven trouw achter club staan

De Ajax-aanhang heeft heel wat te verduren gekregen; de blamage van de behaalde resultaten onder de 2 eerdere hoofdtrainers van dit jaar wekte weerstand op. Mede door onvrede en pressie van de fans is er afscheid genomen van Maurice Steijn, al luidt de officiële versie natuurlijk anders. Maar toch, als er één ding opvalt, dan is het de loyaliteit van de Ajax-aanhang naar de club: zij blijven in voor- én tegenspoed achter hun club staan. Er is maar één Ajax natuurlijk!

Guur weer op de tribune vraagt om warme regenjas

Wat wel een feit is, is dat het gure weer van de afgelopen tijd het de fans op de tribune niet bepaald makkelijk maakt! Regen en wind, heel veel wind en een dalende temperatuur, zorgen voor een hoop kou onder de fans die hun club trouw bijstaan op de tribune. Je kunt dit ongemak snel terugdringen door een lekker warm gevoerde regenjas te dragen. Wil je een regenjas kopen, maar dan wel een die zich niet direct toont als een regenjas en een die wél hip is, lees dan vooral even verder. De modellen van het Amsterdamse Maium, zijn als gegoten voor op de tribune en in tal van andere situaties.

Maium, hét Amsterdams regenjassen merk!

Maium regenjassen zijn vrijwel volledig ecologisch proof ontwikkeld. Neem het lange model met zijn heerlijke dikke, gewatteerde voering. Per regenjas zijn er 111 gerecyclede PET flessen gebruikt; zowel voor de jas zelf als de voering. Deze regenjas is volledig vegan en milieu verantwoord tot stand gekomen. De regenjas dames maium is eveneens verkrijgbaar; er zijn dus specifieke heren- en dames modellen verkrijgbaar.

Wat deze regenjassen zo uniek maakt en super geschikt voor op de tribune is:

● Maium regenjassen zijn hip, lekker lang en heerlijk warm gevoerd
● De stof heeft een speciale coating gekregen, waardoor deze volledig waterdicht is: maar niemand die het ziet!
● Nooit meer een zompige, volgezogen gewatteerde jas na een regenbui: jij blijft écht droog
● De regenjassen zijn perfect geschikt voor op de fiets, want: de zijkanten zijn voorzien van een rits, met daaronder stof. Zo wordt er een wijde stofmantel gecreëerd die ervoor zorgt dat je de ruimte hebt om te fietsen, waarbij je benen droog blijven.

Het leuke van maium is dat de collectie regenjassen door een stel Amsterdamse vrienden is ontwikkeld, die het klappen van de zweep kennen van het Hollandse weer. Wil jij graag droog en warm blijven op de tribune, bekijk dan snel de hippe collectie van Maium.