FAQ

FAQ

Vraag en antwoord

 • Ik wil een wedstrijd van Ajax bezoeken, waar kan ik kaarten kopen?

  Wij zijn niet de officiële website van Ajax, voor vragen inzake kaartverkoop en overige zaken kun je contact opnemen met Ajax via het e-mailadres info@ajax.nl of het telefoonnummer 020 – 3111 444.

 • Er is nieuws over Ajax, maar het staat nog niet op de website?

  Er komt dagelijks veel nieuws over Ajax in de media, soms ontgaat ons iets of is het nieuws heel recent. Je kunt ons een tip sturen naar het e-mailadres tip@ajax1.nl.

 • Op de website staan veel geruchten, kunnen jullie daarmee stoppen?

  Ze zijn er en ze blijven er, de geruchten. Omdat er veel geruchten de wereld in worden geholpen hebben wij, vooral tijdens de transferweken, het geruchtencircus. Daarin wordt in één bericht een overzicht gegeven van alle geruchten. Natuurlijk verschijnen er wel berichten op de website, we peilen bij elk gerucht de relevantie.

 • Ajax1.nl werkt niet in mijn browser, wat kan ik doen?

  Onze website is uitgebreid getest op verschillende browsers. De website vertoont op de nieuwste versies van Internet Explorer, Mozilla Firefox en Safari geen problemen. De website is tevens getest op verschillende besturingssystemen. Wanneer de website anders wordt weergegeven, dan vragen wij u een e-mail te sturen naar info@ajax1.nl met een screenshot van het probleem.