Viktor Fischer was blij met zijn doelpunt zaterdagavond tegen FC Twente. De Deen vertelde AT5 dat Ajax ook best tevreden mag zijn met een gelijkspel in de Grolsch Veste. Ajax kwam na een 2-0 achterstand terug tot 2-2 door een goal van Fischer en een strafschop van Nemanja Gudelj.

“De eerste helft was gewoon heel slecht. Aan de tweede helft begonnen we een stuk beter, maar toen kregen we een strafschop tegen. Uiteindelijk komen we terug en krijgen we zelfs kansen op de overwinning. Maar als je over de gehele wedstrijd kijkt, denk ik dat een gelijkspel gewoon terecht is,” analyseerde de doelpuntenmaker kort.

Fischer geeft aan dat het hem niet uitmaakt waar de trainer hem positioneert. “Of de trainer me nou neerzet als linksbuiten, rechtsbuiten, op tien of als spits, mij maakt het niet uit. Ik vind het geen probleem waar ik speel. Je moet gewoon alles kunnen.”

“Die bal lag er lekker voor dus ik dacht laat ik maar meteen uithalen. En er ging natuurlijk een heerlijke pass van Riechedly Bazoer aan vooraf,” vertelt de Deen over zijn doelpunt. Ajax nieuws Fischer Ajax1.nl