Het Ajax geruchteno...
 

Het Ajax geruchtenoverzicht van de maand juli  

 
(@jessica-westdijk)
Admin

De transfermarkt is open een het transfergeweld is in heel Europa los gebarsten. Maar rondom Ajax is het relatief rustig. Ajax lijkt de selectie al vroeg op orde te hebben dit seizoen, in ieder geval als er niemand meer vertrekt.

Het geruchtenoverzicht is dan ook niet zo omvangrijk als de afgelopen maanden. Opvallend is dat Ajax vooral aan verdedigers wordt gelinkt, terwijl het al best wat versterkingen haalde. De kans dat deze geruchten waar zijn, lijkt dan ook niet heel groot. Zo moet Diogo Leite €20 miljoen kosten en zou Jorge Meré vooral als optie B worden gezien als Edson Álvarez niet zou komen. Maar Álvarez is inmiddels binnen.

Ook voorin lijkt Ajax het allemaal op orde te hebben, als David Neres niet meer vertrekt tenminste. Is dat wel het geval, dan blijft Steven Bergwijn nog altijd een optie, als hij tegen die tijd nog niet vertrokken is. Daarnaast werd Ajax wéér aan Moise Kean gelinkt, maar hij lijkt nu naar Everton te gaan.

Check hieronder alle spelers aan wie Ajax afgelopen maand werd gelinkt:

 

ReageerReactie met citaat
Geplaatst : 1 augustus 2019 13:03
 Sjakie Meulemans
(@Sjakie Meulemans)
Gast

Lasse Schöne, Donny van de Beek, David Neres en Hakim Ziyech worden nadrukkelijk genoemd waar het uitgaande transfers betreft. Een vertrek van deze 4 sterkhouders zou voor Ajax een grote aderlating zijn. Zonder hen zou ik tot de volgende opstelling kunnen komen:

André Onana;
Edson Álvarez, Perr Schuurs, Lisandro Martínez, Nicolás Tagliafico;
Noussair Mazraoui, Daley Blind, Răzvan Marin;
Quincy Promes, Kasper Dolberg, Dusan Tadic

ReageerReactie met citaat
Geplaatst : 1 augustus 2019 19:21
 Maria stahli
(@Maria stahli)
Gast

Donny weg??? Dat is vetschrikkelijk

ReageerReactie met citaat
Geplaatst : 2 augustus 2019 12:58
(@sjakie-meulemans)
Lid

Donny van de Beek zegt dat we niet te hard van stapel moeten lopen. Tegelijkertijd verschijnen er berichten dat zijn transfer naar Real Madrid een kwestie van uren is.

ReageerReactie met citaat
Geplaatst : 4 augustus 2019 12:22