Real Sociedad heeft serieuze interesse in Ricardo Kishna meldt El Mundo Deportivo. Volgens het Spaanse medium zijn de clubs afgelopen week met elkaar in gesprek gegaan over een transfer van de jonge Ajacied. De Baskische club, die vorig seizoen twaalfde werd in de Primera División, stuurde voorzitter Jokin Aperribay naar Nederland om in Amsterdam te onderhandelen met zowel Kishna als diens zaakwaarnemer Mino Raiola.

Ricardo Kishna heeft inmiddels 34 competitieduels achter zijn naam staan en wordt gezien als een groot talent voor de toekomst, maar rustig is het zelden geweest rondom de aanvaller. Raiola liet het laatste jaar geen kans onbenut om aan te geven dat hij Kishna graag elders zou onderbrengen en dat Ajax hem niet op waarde schat.

Real Sociedad richt zich echter niet alleen op Kishna, maar ook op Galatasaray-speler Jeffrey Bruma. Hij is hetzelfde type speler als Kishna en als Bruma daadwerkelijk op huurbasis naar Spanje vertrekt, lijkt een transfer van Kishna niet noodzakelijk.

Ricardo Kishna heeft nog een contract tot de zomer van 2016 bij Ajax. Als de club nog een serieuze transfersom wil ontvangen voor de 20-jarige vleugelspits dan zullen ze hem deze zomer nog moeten verkopen. Kishna staat wel open voor een langer verblijf in Amsterdam, maar heeft nog niets gehoord van de clubleiding. Ajax nieuws Ajax1.nl