Marc Overnars hoopt dat David Neres ook komend seizoen nog in de Johan Cruijff Arena te bewonderen zal zijn, daarom kan de 22-jarige buitenspeler op korte termijn een nieuw contractvoorstel verwachten, zo meldt De Telegraaf.

De Braziliaanse dribbelaar beschikt nog over een contract tot medio 2022 maar zou deze kunnen opwaarderen en verlengen tot de zomer van 2023. Bovendien belooft Ajax in ruil om volgend jaar mee te denken over een eventuele transfer, net zoals bij André Onana en Nicolás Tagliafico het geval is.

Eerder meldden Braziliaanse media al dat er reeds een overeenstemming was bereikt over een nieuwe verbintenis, maar dit noemt De Telegraaf te voorbarig. Overmars en het management van Neres gaan binnenkort om de tafel om het contractvoorstel te bespreken. Echter zal ook het een eventueel vertrek van de aanvaller besproken worden. Ajax zou een lucratief bod hebben ontvangen. Om welke club het gaat is nog onbekend, maar onder meer Atlético Madrid zou zeer geïnteresseerd zijn in Neres.

.