Nemanja Gudelj was naloop van het duel tegen FC Twente tevreden over de comeback die Ajax maakte in de Grolsch Veste. De middenvelder veronderstelde wel dat het spel wel beter moest zijn in het aanstaande Europa League-duel tegen Celtic. Na de wedstrijd stond de doelpuntenmaker AT5 te woord.

Gudelj snapt langzamerhand de Ajax-mentaliteit. “We moeten als Ajax niet blij zijn met een gelijkspel, want je komt hier om te winnen en dat hebben we niet gedaan. Wel mogen we tevreden zijn met de veerkracht die we toonden. De eerste helft was heel slecht, we kwamen de afspraken gewoon niet na. We hadden afgesproken dat wanneer zij druk zouden zetten, wij met drie man van achteruit zouden opbouwen. Maar dat gebeurde niet. In de rust is daar iets van gezegd.”

De middenvelder nam met veel vertrouwen de penalty in de Grolsch Veste. “Ik wist gelijk dat ik hem zou gaan nemen. Arek Milik is nummer één, en ik ben nummer twee op de lijst. Dit is een van mijn kwaliteiten,” aldus de Serviër. Ajax nieuws Ajax1.nl