De transfermarkt is de komende maanden gesloten en dat was in februari te merken. Er werden zelden zo weinig spelers aan Ajax gekoppeld als afgelopen maand.

Samuel Iling Junior

Ajax werd onder andere gelinkt aan Samuel Iling Junior. De 16-jarige aanvaller speelt nu nog in de jeugdopleiding van Chelsea. Hij ligt daar echter niet vast en zou deze zomer dus eenvoudig kunnen vertrekken naar een andere club. Diverse Europese topclubs zouden hem in willen lijven.

Jonathan David

Waar Iling Junior meer een versterking voor de toekomst zou zijn, is Jonathan David een speler die er direct zou kunnen staan. De spits van KAA Gent is momenteel de topscorer van de Belgische competitie. Ajax zocht vorige zomer al contact met zijn zaakwaarnemer om hem warm te maken voor een transfer. Gent heeft echter al laten weten dat David flink wat geld moet kosten.

Pablo Pérez

De zoektocht naar een vervanger voor Nico Tagliafico lijkt inmiddels ook begonnen. Er zou interesse zijn in Pablo Pérez, een 19-jarige linksback, die op dit moment in de O19 van Sevilla FC speelt. Hij traint mee met het eerste elftal van Sevilla, maar debuteerde nog niet.