Het seizoen is al een tijdje voorbij en het is inmiddels half mei. Het kan dan ook niet heel lang meer duren voordat Ajax het één en ander gaat onthullen rondom de tenues voor komend seizoen. En dat betekent dat het ook je laatste kans is om nog iets uit de collectie van dit seizoen te kopen.

Veel items zijn al een tijd uitverkocht, maar we hebben op een rij gezet waar wat nog te koop is. Soms hebben we meerdere opties genoemd, zodat als de goedkoopste uitverkocht is, je een volgende kunt proberen. We proberen dit artikel de komende weken zo goed mogelijk up to date te houden.

Ajax uitshirt 2019/2020 junior

Het uitshirt voor kinderen is nog bij meerdere winkels te verkrijgen:

Ajax uitshirt 2019/2020 senior

Ajax thuisshirt 2019/2020 junior

Ajax thuisshirt 2019/2020 senior

Het thuisshirt is nog slechts in enkele maten verkrijgbaar. Overweeg je maat S te bestellen en heb je een normaal postuur? In dat geval kun je er ook voor kiezen om maat 176 te bestellen via de link hierboven. De maten zijn vrijwel gelijk. Hieronder vind je alle maten waarin het thuisshirt nog te koop is:

Thuisshort en uitshort junior en senior

De shorts om het tenue af te maken zijn allemaal voor kinderen helemaal uitverkocht. Voor volwassenen zijn er nog wel enkele maten beschikbaar, maar ook deze zijn al grotendeels uitverkocht

Trainingsshirt junior en senior

Trainingsshort junior en senior

Ook de trainingsshorts zijn voor kinderen helaas volledig uitverkocht. Voor volwassenen zijn er nog enkele maten beschikbaar.

Trainingspakken en overig

Daarnaast is er nog een aantal andere items te koop: