Het einde van de competitie nadert snel. De ontknoping rondom de landstitel is in zicht. De wedstrijden van Ajax zijn traditioneel de meest populaire duels om op in te zetten. Dit heeft twee redenen: Ajax heeft door de jaren heen veruit de hoogste winstkansen van alle Eredivisieclubs en de club heeft een zeer grote supportersschare door heel Nederland.

Cruijff: “Ieder nadeel heeft zijn voordeel”

De meest bekende uitspraak van misschien wel de meest legendarische Ajacied: Johan Cruijff ‘Ieder nadeel heeft zijn voordeel’ is zeker ook van toepassing als je inzet op een competitiewedstrijd van Ajax. De hoge winstkansen en het grote aantal personen dat gokt op een overwinning voor de AFC zorgt ervoor dat de odds vaak relatief laag zijn. Pre-wedstrijd quoteringen van x 1,04 of x 1,15 zijn eerder regel dan uitzondering. Voetbalgokken.nl maakt van dit nadeel, een voordeel dankzij de uitstekende samenwerking met een groot aantal wedkantoren. De bookmakers waarmee voetbalgokken samenwerkt zijn allemaal officieel erkende en geregistreerde kantoren. Vanwege de duurzame relaties die hiermee zijn opgebouwd zijn de quoteringen voor wedstrijden van Ajax vaak één of meer tienden hoger dan normaal. Het gebeurt dan ook regelmatig dat voor een (thuis)wedstrijd ingezet kan worden met pre-wedstrijd quoteringen van x 1,50 of hoger.

Ajax kampioen 2015/2016
Het echte kampioenschap is nog niet beslist, maar bij voetbalgokken kunnen we Ajax alvast uitroepen tot kampioen van dit seizoen. Tot nu toe werden de meeste succesvolle weddenschappen afgesloten op duels van Ajax. Vooral in de eigen Amsterdam Arena is een overwinning vrijwel altijd gegarandeerd. Dergelijke garanties zijn voor spelers via onze website uniek en zeer welkom. Hiermee wordt niet alleen geld verdiend op de inleg, er wordt ook speelgeld gecreëerd om in te zetten op duels met zeer hoge odds. Door enkel de winstbonus te gebruiken kan er risicoloos gespeeld worden op verrassingen in diverse voetbalcompetities in Europa en zelfs daarbuiten. En dat allemaal dankzij Ajax.

Wedstrijden van Ajax extra spannend
Het is uiteraard niet de bedoeling dat we nu allemaal gaan gokken op de wedstrijden van Ajax, want dan krijgen we wellicht weer te maken met ‘verdacht gokgedrag’ en dat willen we natuurlijk niet. Geen matchfixing, maar wel geldfixing. Uiteraard zeggen we dit alles met een dikke vette knipoog, maar er schuilt zeker een kern van waarheid in: Slim inzetten, verantwoord gokken en risicospreiding zijn belangrijke ingrediënten om via voetbalgokken.nl het kijken naar wedstrijden van Ajax nog spannender te maken.

Nog leuker: inzetten op verlies voor PSV. De tegenstanders van PSV hebben vaak hoge quoteringen en als je daadwerkelijk wint, dan verliezen de Eindhovenaren en dat is ook nog eens gunstig voor de titelkansen van Ajax: win-win!

Gratis speeltegoed en hoge inschrijfbonussen
Waarom zou jij niet profiteren van de successen van jouw club? Voel jezelf ook kampioen en spaar zo een leuk zakcentje voor een nieuw shirt, een kampioenssjaal of een ticket naar een Europees duel van Ajax? Je hebt het zelf in de hand. Speel mee bij voetbalgokken.nl en maak kans om dit alles waar te maken. Houd de odds goed in de gaten en stap in op het juiste moment. Nog nooit eerder gespeeld? Dan is het helemaal aantrekkelijk, want veel van onze partners geven bij inschrijving gratis speeltegoed en extra hoge inschrijfbonussen. Zo wordt voetbal kijken nog leuker en loop je financieel nauwelijks risico. Uiteraard moet je wel altijd blijven oppassen dat je niet te veel uitgeeft. Ajax geeft daarin zelf het goede voorbeeld: ze hebben sinds enkele jaren een salarisplafond ingesteld om problemen in de financiële huishouding te voorkomen. Stel jezelf ook een duidelijk limiet als je wilt inzetten op een wedstrijd van AFC Ajax Amsterdam. Neem geen onverantwoorde risico, houd het leuk en wordt net als Ajax kampioen door mee te spelen op http://www.voetbalgokken.nl.