Vandaag is Ajax begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Klaas Jan Huntelaar kijkt er naar uit om weer aan de slag te gaan bij Ajax. “Het is alweer een tijdje geleden dat ik hier was, maar ik wist het nog prima te vinden. Zeven jaar heb ik de andere kant (richting Duitsland, red.) opgereden en nu weer deze kant op. Ik kijk er heel erg naar uit om weer te beginnen”, vertelt hij in gesprek met Ajax TV.

“Ik heb een goede vakantie gehad en ben daarin vooral ook veel bezig geweest met sporten en trainen”, vervolgt Huntelaar. “Maar nu gaat het eindelijk weer voor het echie beginnen. De reacties waren positief en iedereen kijkt er naar uit. Ik ook. Eigenlijk zijn de reacties wel vergelijkbaar met hoe ik het zelf beleef.”

Uiteraard komen tot slot ook de doelstellingen voor dit seizoen ter sprake. “We hopen op een mooi seizoen natuurlijk. We gaan voor het kampioenschap en proberen alles te winnen wat we kunnen winnen. We gaan deze week rustig beginnen en iedereen beter leren kennen en vervolgens gaan we op trainingskamp. Maar de Champions League halen is voor deze beginperiode wel hét doel, ja.”