Winnen

Klaas-Jan Huntelaar glom van trots voor de camera van Fox. Huntelaar werd geïnterviewd door Hans Kraay jr. Huntelaar had zijn zonen, Axel en Sep, bij zich. Ook de zonen zag je echt van trots glimmen. Ze hadden vanochtend nog tegen hun papa gezegd, dat hij moest winnen. Voor Huntelaar was de Vijverberg toch redelijk bekend terrein. Zijn broertje werkt er en Huntelaar woont er bijna om de hoek.

“Het werd tijd”

Hans Kraay jr. vroeg aan Huntelaar of het nu wel eens tijd werd. “Het werd tijd, echt wel tijd”, zei een dolgelukkige Huntelaar. Huntelaar, die een geweldig carriere heeft gehad bij Ajax, Real Madrid, AC Milan, Schalke en nu alweer twee seizoenen terug bij Ajax. Vorig seizoen mocht het niet lukken, maar dit seizoen moest het gebeuren. In eerste instantie vond Huntelaar het een mooi seizoen, maar gaandeweg het interview kwamen dan toch de echte gevoelens boven bij de nuchtere Achterhoeker. Huntelaar vond ook dat hij een flinke inbreng had in dit seizoen. Tevens was hij zeer tevreden over zijn grote inbreng. Stiekem denk ik zelf terug aan die goal in Groningen. Als je als supporter terugkijkt is dat wellicht een van de belangrijkste goals van dit seizoen geweest. En Huntelaar was het die zijn handtekening onder die goal had gezet.

Harten veroverd

Verder vond Klaas-Jan jammer dat Ajax de finale van de Champions League niet had gehaald. Het was uiteindelijk een geweldig seizoen geworden. Een seizoen waarin twee prijzen werden gewonnen. Echter de grootste prijs was toch wel dat Ajax de harten van vele mensen had verovert in Nederland en Europa, aldus Huntelaar.