Wij zijn Ajax Amsterdam

Ik ben een van de meest bepalende spelers van het afgelopen seizoen. Doordat de grote Johan Cruijff mij op de juiste positie zag, is mijn team kampioen van Nederland geworden. Ik ben na de Legende Clarence Seedorf de jongste Ajax debutant ooit.

Ik ben de beste verdedigende middenvelder van De Nederlandse Eredivisie. Ik heb de spirit van Edgar Davids. Ik heb het doorzettingsvermogen van Winston Bogarde. Ik heb het postuur van Wesley Sneijder. Ik ben al sinds de F-jes een van de beste van mijn generatie. Ik ben gewend te winnen. Ik ben de optimale teamspeler.

Ik heb al meer dan 100 wedstrijden voor Ajax 1 gespeeld. Ik heb in het Nederlands elftal Onder 17, 18, 19 en 21 gespeeld. Ik ben twee keer op rij kampioen van Nederland. Ik heb 3 KNVB bekers gewonnen. Ik heb meer prijzen gewonnen dan Dirk Kuijt in zijn hele carrière zal winnen.

Ik ben al (jeugd) International sinds ik 3e op het WK in Peru werd. Ik was daar een van de jongste spelers. Ik speelde 5 jaar geleden in het beste Europese elftal onder 17 jaar. Ik ben een heel relaxte jongen in de groep. Ik ben de beste optie achter Mark Van Bommel of Nigel De Jong op het middenveld. Ik ben de best mogelijk inzetbare speler bij rode kaarten en/of blessures van basisspelers.

Ik ben op minimaal 3, misschien wel op 4 posities inzetbaar. Ik ben, na Gregory van de Wiel, de beste rechtsback van Nederland. Ik hoor nog zeker 10 jaar bij de Nederlandse top. Ik ben jong. Ik ben fit. Ik ben snel. Ik ben sterk. Ik heb het beste seizoen uit mijn leven gespeeld.

Ik neem zelfs genoegen met een reserverol bij Oranje. Ik zou mijzelf altijd in basis opstellen. Ik wil Europees Kampioen worden. Ik word volgend seizoen met Ajax weer kampioen. Ik word in 2014 Wereldkampioen in Brazilië. Ik weet wat ik kan. Ik weet wie ik ben.

Ik ben niet geselecteerd door Bert van Marwijk.
Ik begrijp er niets meer van.
Ik ben eigenlijk te aardig.
Ik ben Vurnon Anita. 

John Kirwan — Reageren: johnkirwan@wijzijnajaxamsterdam.nl

Bron: WijzijnAjaxAmsterdam