Ook deze interlandweek zijn er weer veel talenten van Ajax in actie gekomen. Hieronder een aantal uitslagen:

Nederland O20
Nederland O20 heeft dinsdag met 1-0 verloren van de leeftijdsgenoten van Italië. Dani de Wit, Carel Eiting en Kaj Sierhuis kwamen in actie.

Nederland O19
Nederland O19 heeft maandagmiddag met 2-0 gewonnen van Servië O19. Donyell Malen scoorde twee keer. Jasper Ter Heide begon in de basis. Boy Kemper verving hem na een uur spelen. Ché Nunnely en Navajo Bakboord kwamen niet in actie.

Nederland O18
Nederland O18 heeft maandag met 4-1 gewonnen van België O18. Namens Ajax kwamen Mitchel Bakker, Sven Botman, Jurgen Ekkelenkamp en Issam El Maach in actie. Alle vier de talenten startten in de basis. Oud-Ajacied Juan Familia-Castillo wist één keer te scoren. De andere treffers kwamen op naam van Zakaria Aboukhlal (2) en Achraf El Bouchataoui.

Marokko O21
Noussair Mazraoui speelde deze week twee oefenwedstrijden met Marokko O21 tegen Frankrijk O21. De eerste werd knap met 1-1 gelijkgespeeld. Het tweede duel werd nipt verloren (1-2).

Finland O19
Saku Ylätupa speelde vorige week twee oefenwedstrijden. De aanvaller annex middenvelder speelde beide wedstrijden en was ook in beide wedstrijden aanvoerder. De resultaten waren alleen niet al te best: Noorwegen O19 won met 4-0 en Zweden O19 met 3-0 van de O19-lichting van Finland.

Oostenrijk O21
Maximilian Wöber heeft dinsdag met Oostenrijk O21 met 4-0 gewonnen van Macedonië O21. De Ajax-verdediger begon in de basis.