Jan-Arie van der Heijden kreeg aan het begin van het seizoen te horen dat hij op zoek mocht naar een andere club. Dat heeft hij gedaan, Van der Heijden vertrekt namelijk naar Vitesse. De middenvelder heeft een contract tot medio 2013 getekend in Arnhem.

Technisch Directeur van Vitesse Ted van Leeuwen is blij met de komst van de middenvelder. “We hadden al langere tijd de wens Jan-Arie aan de selectie toe te voegen. Hij past zowel als speler en als persoon perfect in het plaatje van Vitesse”, zegt Van Leeuwen op de officiële Vitesse website.

“Vitesse heeft zichtbaar ambitie net als ik zelf. Dat gaat goed samen. Hier verwacht ik mij door te kunnen ontwikkelen”, reageert Van der Heijden.

Hoofdtrainer John van den Brom weet wij hij aan de middenvelder heeft. “Met Jan-Arie van der Heijden halen we een talentvolle, multifunctionele speler in huis, Jan-Arie is voor mij een bekende en ik weet dus wat ik aan hem heb. Een mooie bijkomstigheid is dat hij ondanks zijn jonge leeftijd al behoorlijk wat ervaring met zich meeneemt.”