Na een kleine maand lijkt Martin Jol weer een club te hebben gevonden. VfL Wolfsburg werd al meerdere malen in de geruchtenstroom genoemd, maar een overstap naar Duitsland lijkt nu wel heel serieus te worden. Voetbal International weet te melden dat de zaakwaarnemers van de Scheveninger aan het praten zijn met de Duitse club.

Op dit moment staat de ploeg, die op dit moment onder leiding staat van Steve McClaren, dertiende in de Bundesliga. Dat is zeer opvallend te noemen, aangezien ‘Die Wolfe’ afgelopen zomer voor meer dan veertig miljoen euro hebben uitgegeven. McClaren, die vorig seizoen nog kampioen werd met FC Twente, zag zijn team vorige week met 3-1 verliezen van 2. Bundesliga club Cottbus in de beker.

McClaren gaf aan dat hij geen team kon maken van zijn spelers en hij lijkt daarmee aan te dringen op een vertrek. Martin Jol heeft een zeer goede naam in Duitsland, waardoor de link tussen coach en club snel gemaakt zijn. Die goede reputatie heeft Jol te danken door zijn goede prestaties met Hamburger SV, in seizoen 2008/09.

Bron: Voetbal International            Foto: afdb.nl – Oscar