© Proshots

Jong Ajax heeft maandagavond met 0-4 verloren van VVV. De gasten uit Venlo waren de dikverdiende winnaar na 90 minuten voetballen op Sportpark De Toekomst.

Jong Ajax keek al binnen een kwartier tegen een 0-2 achterstand aan. Nog voor de rust werd het zelfs 0-3, na dat doelman Leeuwenburgh flink in de fout ging. Jong Ajax creëerde in de eerste helft geen enkele uitgespeelde kans en wist zelfs niet één keer op vijandelijk doel te schieten.

In de tweede helft was de ploeg van Marcel Keizer iets sterker, maar een echte wedstrijd werd het eigenlijk nooit. VVV profiteerde nog een keer van de ruimte die door de Jong Ajax defensie werd weggegeven en daardoor eindigde het duel uiteindelijk in 0-4.

Al met al een teleurstellende avond voor de ploeg die de laatste weken zo goed bezig was. Coach Marcel Keizer zag ook nog eens twee spelers met een blessure uitvallen. Pelle Clement en Damil Dankerlui moesten afhaken, maar over de ernst van de blessures is nog niets duidelijk.