Ook Jong Ajax speelde zaterdagmiddag een oefenduel, waarbij Telstar de tegenstander was. De beloften gingen met 3-1 onderuit tegen de ploeg uit Velsen Zuid. Leon Bergsma was de maker van de enige Amsterdamse goal.

Telstar kreeg al vroeg in de wedstrijd een penalty, die door Mahmudov onberispelijk voorbij Leeuwenburgh werd geschoten. Even later maakte hij ook de 2-0.

Ajax wist nog wel de aansluitingstreffer te maken, dankzij een kopbal van Bergsma. Voordat Ajax op zoek kon gaan naar de gelijkmaker, lag de 3-1 echter al in het net: Ajnane maakte de 3-1. Dat alles gebeurde nog voor rust. Na rust kreeg Ajax nog een penalty, maar wist die niet te verzilveren. De eindstand was daarom 3-1.

Opstelling Jong Ajax: Leeuwenburgh; Zeefuik, Lartey Sanniez, Bergsma, Doekhi; Dankerlui, Bay, De Wit; Walian, Sierhuis, Savastano