Jong Ajax heeft maandagavond nipt gewonnen van Jong NEC/FC Oss. Het elftal van Gery Vink was de betere partij, maar had de wedstrijd niet geheel in de hand. Het team speelde een zeer matige eerste helft, waarin Andersen de beste poging deed om de score te openen. De wedstrijd werd vanwege de regenval op het kunstgras afgewerkt. Op dit veld werd de eerste helft niet gescoord.

Ook in de tweede helft domineerde Jong Ajax de wedstrijd niet. Hoewel het tien minuten na de pauze het geluk had dat dat de tegenstander de bal in eigen doel schoot, bleef het voortdurend zoeken naar de vrije man. Balverlies zorgde ervoor dat Jong NEC/FC Oss de score naar gelijke hoogte kon brengen: Admir Barjovic was de doelpuntenmaker. Echter kwam Jong Ajax na twee minuten met een antwoord, Mike Busse kopte de bal goed in de netten vanuit een indraaiende corner. Het enige spannende moment beleefden we toen de lichtinstallatie uitviel, desondanks raakte Ajax in de resterende twee minuten niet van de kaart en hielden de score op 2-1.

Door de overwinning blijft Jong Ajax ongeslagen in de beloftencompetitie Divisie A. Vorige week won de beloftenploeg al met 0-1 van Jong NAC Breda en door deze overwinning komt het puntentotaal van de Amsterdammers op zes uit twee wedstrijden. Vanwege het doelsaldo staat Jong Ajax derde in de competitie. Jong PSV en Jong sc Heerenveen staan nog boven de ploeg van trainer Gery Vink. Volgende week reizen de spelers van Jong Ajax af  naar Almelo. Ze spelen dan tegen Jong Heracles Almelo, dat nog maar één keer wist te winnen in Divisie A.