© Proshots

Volgens Corriere dello Sport heeft AS Roma in grote lijnen een akkoord bereikt met Justin Kluivert over een contract voor vijf seizoenen met een jaarsalaris van 1,5 miljoen euro. De Romeinen willen deze zomer twee aanvallers aantrekken en Justin Kluivert zou hier één van moeten zijn.

AS Roma moet de onderhandelingen over een transfer met Ajax echter nog beginnen. De verwachting is dat de Amsterdammers minstens 20 miljoen willen hebben voor Kluivert. De ploeg die dit seizoen nog de halve finale van de Champions League haalde zou wel snel moeten handelen. Met Inter, Juventus en AC Milan is er genoeg interesse uit Italië. Ook Everton en FC Barcelona zou de aanvaller zo snel mogelijk willen inlijven.

Update 25 mei

Calciomercato weet te melden dat dankzij de inspanningen van Mino Raiola (de zaakwaarnemer van Justin Kluivert) AS Roma en Ajax een akkoord naderen over de transfer van de negentienjarige aanvaller. De Romeinen zouden vijftien miljoen hebben geboden, terwijl Ajax 20 miljoen voor de linksbuiten vraagt.

Ramón Rodríguez Verdejo, de technisch directeur van AS Roma, is druk bezig om de transfer zo snel mogelijk te voltooien aangezien AS Roma deze zomer nog een aanvaller wil aantrekken.