Ajax rekende woensdagavond af met Sturm Graz en plaatste zich hiermee voor de 3e voorronde van de UEFA Champions League. Hierin nemen de Amsterdammers het op tegen Standard Luik. Eerst wordt de uitwedstrijd op 7 augustus gespeeld in Luik, waarna Ajax de Belgen op 14 augustus ontvangt in de Johan Cruijff Arena. De kaartverkoop voor deze wedstrijd gaat donderdag 2 augustus om 12:00 uur van start.

Eerst zullen seizoenskaarhouders die geen passe-partout hebben gekocht de kans krijgen om één kaart per persoon te kopen. Ook seizoenskaarthouder op de F-side zonder passe-partout krijgen de kans om hun eigen plek te kopen. Vanaf vrijdag is het de beurt aan leden van de Supportersvereniging Ajax en vervolgens de Club Cardhouders.

Kaarten zijn te koop vanaf € 22,50. Er geldt een Club Card-verplichting en er kan per Club Card slechts één kaart worden aangeschaft.

Klik hier om je kaarten te bestellen!

Uitwedstrijd

Over de kaartverkoop voor de uitwedstrijd in Luik op 7 augustus is nu nog niks bekend. De clubs en instanties zullen eerst met elkaar overleggen, waarna meer informatie via het Twitter-kanaal van Ajax Fancare zal worden gecommuniceerd.