Kunstschilder Henk Veen heeft niet stil gezeten tijdens de Pinksterdagen. Het inspireerde hem een kampioensdoek te maken van Ajax, uiteraard met drie sterren!

Henk Veen, rasechte Amsterdammer, haalt zijn inspiratie uit het leven dat hij leeft in Amsterdam. Hierdoor zijn de schilderijen van zijn hand heel herkenbaar en hij probeert de gevoelige en dagelijkse, soms komische werkelijkheid, vol liefde en passie in kleur op het doek te zetten.

Henk Veen woont inmiddels in het ‘rustige’ Amsterdam Noord, maar zal nooit zijn fascinatie voor het ‘straatleven’ kunnen en willen vergeten… Gelukkig maar, want datgene is juist de emotie en liefde dat hem drijft om zijn fantasie op hol te laten slaan, zodat wij van zijn schilderijen mogen genieten.

Als materiaal gebruikt hij spuitverf en verft met kwast en sjablonen, waarmee hij zonder omwegen zijn emoties vast kan leggen. Hij schildert levendige kleurrijke doeken en kiest Henk Veen altijd voor een tastbaar beeld, waarbij de slogans de figuren op het doek kracht doen bijzetten. Het gros van zijn schilderijen laten zien waar het bij Henk Veen om draait: muziek, realiteit, relaties, ontspanning en liefde!

De prijs van dit unieke doek ( 60 x 80 ) is 750,00 euro, maar wij weten dat je met Henk Veen wel kunt onderhandelen. Dus doe een redelijk bod en wie weet is Henk Veen bereid dit prachtige doek aan jou te verkopen voor…???

Breng snel een goed bod uit in een reactie op dit artikel zodat je niet teleurgesteld wordt! Wil je liever anoniem bieden, stuur dan een email met jou bod naar kunstschilderhenkveen@chello.nl.

Afbeelding: Henk Veen