Vorig seizoen had Ajax samen met ABN AMRO de Toekomst-vlog. In elke vlog kreeg een andere jeugdspeler de camera om zijn dagelijks leven vast te leggen. Dit seizoen stelt Ajax TV samen met ABN AMRO het Team van de Toekomst samen. In elke video wordt er een andere jeugdspeler voorgesteld. In aflevering één is het de beurt aan Finn Mulder. Dit seizoen speelt de talentvolle keeper in Ajax O10.

Vader Raymond laat weten hoe Finn bij Ajax terecht is gekomen. Ook willen ze hem vooral laten genieten. “Via via hoor je dat er een scout langs de lijn staat. Hij kwam naar Finn kijken, omdat hij was getipt. Daar ga je dan vrij nuchter mee om. Tot het moment dat je hoort dat hij was aangenomen bij Ajax en er een jaar mocht komen spelen. (…) Elke dag dat hij bij Ajax mag zijn, is een belevenis voor die jongen. Daar moet hij van genieten. We weten allemaal dat de kans dat je het uiteindelijk gaat halen heel klein is. Dus laat hem lekker genieten en dan zien we wel waar het schip gaat stranden. Hij leert zichzelf uit te dagen bij Ajax, omdat je hier met de beste talenten om je heen speelt. Bij Ajax krijgt hij ook een bepaalde opvoeding mee wat positief voor hem zal zijn in de maatschappij. Door Ajax wordt er heel goed met de talenten om gegaan. Als ik zie wat voor trainers er om die kinderen heen lopen, daar kan ik geen betere club voor bedenken.”

Voor Finn ging er een jongensdroom in vervulling. “Toen ik het hoorde moest ik huilen, van blijdschap”, vult hij zijn vader aan. “Ik vind het mooi dat ik bij Ajax speel. Niemand uit mijn straat of uit mijn wijk kan dat zeggen. Niemand heeft zo’n mooi leven als ik nu heb. De hele onderbouw is leuk! (…) Sinds ik bij Ajax speel ben ik een betere keeper geworden. Mijn allergrootste droom is om in Ajax 1 te spelen.”