Marcel Keizer is erg te spreken over Mateo Cassierra. De Colombiaanse aanvaller scoorde dit seizoen al acht keer voor Jong Ajax en gaf vier assists. “Cassierra speelt goed en traint ook erg goed. Hij moet vooral zo blijven doorgaan. Hij heeft twee goede concurrenten. Maar er kan van alles gebeuren in een seizoen. Soms kan er een plek in de selectie openvallen. Dus ik denk dat hij vooral zo moet blijven doorgaan”, laat de hoofdtrainer op de persconferentie weten.

Ritme

“Hij speelt nu wekelijks en krijgt een bepaald ritme. Dat geeft hem een goed gevoel. Een beter gevoel dan afgelopen jaar. Op een gegeven moment moeten en willen we hem gaan belonen en halen we hem erbij”, vervolgt Keizer, die de selectie nu even wilt houden zoals het is.

Belonen

“Het zou zeker kunnen dat we hem erbij halen. Op een gegeven moment moet je jongens ook belonen. We zitten nu in een fase waarin we denken dat we even alles moeten laten zoals het is. Voor nu hebben we even een vaste groep. Zijn momenten gaan vanzelf komen als hij zo doorgaat.”

De hele persconferentie is hier terug te zien: