© Proshots

Ajax heeft zojuist bekendgemaakt dat Marcel Keizer de nieuwe hoofdtrainer wordt. De trainer ondertekend binnenkort een tweejarig contract, met een optie voor een derde jaar. Op Ajax.nl geeft Keizer een eerste reactie: “De gesprekken die we hebben gehad waren inderdaad positief en ik voel dan ook vertrouwen vanuit de organisatie.”

“Ik had mij ingesteld om met Jong Ajax komend seizoen weer een goed resultaat neer te zetten in de Jupiler League, maar in het voetbal kan het plots anders lopen. Dit is uiteraard een hele mooie kans die ik met beide handen beetpak. Momenteel heb ik nog vakantie maar ik zet binnenkort vol trots mijn handtekening onder het nieuwe contract”, vervolgt Keizer, die afgelopen seizoen tweede werd in de Jupiler League met Jong Ajax.

Ondanks zijn vakantie heeft de nieuwe hoofdtrainer al duidelijk voor ogen wat de doelen zijn voor komend seizoen: “Ik kan niet wachten om weer op het veld te staan, we moeten er gezien het Europese programma al vroeg klaar voor zijn. Het doel is om de lijn en speelwijze van het afgelopen jaar door te trekken, er een prachtig seizoen van te maken waarbij we uiteraard voor de prijzen gaan.”