Ajax opende de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles (3-1 winst) erg sterk. De Amsterdammers kwamen tot doelpunten Davy Klaassen leider liesblessure Davy Klaassen aanvoerderveel kansen en wisten al snel op een 1-0 voorsprong te komen. Go Ahead kwam uit het niets op gelijke hoogte, waarna Ajax het initiatief even kwijt was. “We beginnen goed, maar na die tegengoal waren we toch tien minuten lang van slag”, vertelt Davy Klaassen tegenover de camera’s van FOX Sports.

De nummer tien weet niet hoe dat kan. “We begonnen vandaag fantastisch.” Klaassen was zelf ook dicht bij een doelpunt, maar maaide volledig over de bal heen. Het zag er komisch uit. “Ik wou die bal hebben, maar mijn been stond niet helemaal lekker. Ik wilde schieten en toe was de bal al voorbij”, geeft hij aan.

Klaassen wil meer scoren en traint daar hard voor. “Ik wil meer doelpunten maken, dat is logisch. Ik kijk met een wisselend gevoel terug op vandaag. Zij worden alleen gevaarlijk als wij dom balverlies lijden.” doelpunten doelpunten doelpunten Ajax nieuws Ajax1.nl