Met een gelijkspel tegen FC Utrecht vergat Ajax zondagmiddag uit te lopen op Vitesse en Feyenoord, die vrijdag met 1-1 gelijkspeelden. Davy Klaassen treurt echter niet om de gemorste punten. “We staan ook nog gewoon bovenaan. Het is niet fijn dat je niet wint, maar een ramp is wel een heel groot woord”, vertelt hij tegen Ajax Life na de wedstrijd.

“We moeten onszelf niet de put in gaan praten. Het was niet geweldig. Dat moeten we donderdag dan maar rechtzetten.” Aankomende donderdag speelt Ajax alweer de volgende competitiewedstrijd. Omdat de KNVB een doordeweekse speelronde heeft ingepland komt FC Groningen donderdag al naar Amsterdam.

Over de wedstrijd tegen FC Utrecht was de blonde middenvelder in ieder geval duidelijk: “Er gingen alleen bij ons te veel dingen fout die normaal goed gaan. Je hoort hier gewoon te winnen, zo simpel is het. We waren er redelijk dicht bij, we speelden niet heel slecht en FC Utrecht kwam een beetje ongelukkig voor ons op 1-1. Verder was er niet veel aan de hand.”