Ajax had dinsdagavond in de Champions League-ontmoeting met Paris Saint-Germain recht op Klaassenminimaal een gelijkspel, maar stond uiteindelijk met lege handen. De klasse van Zlatan Ibrahimović en een fout van Niki Zimling zorgden er uiteindelijk voor dat het na negentig minuten niet 1-1, maar 3-1 werd. Davy Klaassen kopte de Amsterdammers nog knap naast de Parijzenaars, maar baalde na afloop enorm van de nederlaag.

“We hebben vandaag tegen een team gespeeld dat rijp was om afgemaakt te worden”, zo zei de jonge middenvelder teleurgesteld tegenover de NOS. “We hebben het dus ook niet goed gedaan vandaag. Er waren zoveel momenten dat we de verkeerde keuzes maakten. En dan help je hun in de wedstrijd.”

Volgens Klaassen was hier in aanloop naar de wedstrijd nog voor gewaarschuwd. “We hebben er gister nog op gehamerd dat beslissende balletjes goed moeten. Maar dat voerden we gewoon niet goed uit. Dus nogmaals, we hadden hier een veel beter resultaat moeten halen. En ja, die goal zat er lekker in. Maar daar kan ik nu niet echt blij om zijn.” Ajax nieuws Ajax1.nl