© Proshots

Davy Klaassen baalt van het gelijkspel tegen Roda JC. De aanvoerder laat weten dat zijn team ondermaats speelde, zeker in de tweede helft. “Het heeft niet gedonderd in de kleedkamer, maar dit is gewoon heel zuur. In de eerste helft is er geen vuiltje aan de lucht. We hadden zelfs veel meer moeten scoren. Het ging echter in de tweede helft helemaal mis”, blikt de middenvelder met FOX Sports terug op de wedstrijd.

“We begonnen toen veel te veel achteruit te lopen. De ruimtes werden daardoor te groot”, vervolgt Klaassen, die wel lovend over Davinson Sánchez en Bertrand Traoré sprak. “Het spelen met Sánchez en Traoré is heel erg fijn. Ze hebben allebei goede dingen laten zien. Vergeet ook niet dat Bertrand pas één keer met ons mee heeft getraind.”

Komende dinsdag staat er een belangrijke wedstrijd op het programma. Ajax neemt het dan in de play-offs van de Champions League op tegen FK Rostov. “We moeten dinsdag een hoger baltempo spelen, maar we moeten dit eerst verwerken. Roda-thuis moeten we snel vergeten en we moeten ons nu gaan focussen op Rostov.”