© Proshots

De afgelopen dagen werd Justin Kluivert in verband gebracht met een vertrek naar AS Roma. Maar ook ploeggenoot Hakim Ziyech kan zijn loopbaan in Rome vervolgen. Volgens Ajax-watcher Freek Jansen hebben de Romeinen al langere tijd interesse in de middenvelder die deze zomer wil vertrekken bij Ajax.

Ajax gaf al eerder aan mee te willen werken aan een vertrek van Hakim Ziyech als een club zich met een realistisch bod meldt. Ziyech was afgelopen seizoen de grote man bij Ajax met negen doelpunten en achttien assists.

Op dit moment bereidt Ziyech zich met Marokko voor op het aankomend wereldkampioenschap in Rusland. De 25-jarige middenvelder gaf al eerder aan dat hij zich eerst op het WK wil focussen en pas daarna over zijn toekomst gaat beslissen.

Naast Ziyech is AS Roma ook geïnteresseerd in Justin Kluivert. Het negentienjarige talent zou zijn contract bij Ajax niet willen verlengen, waardoor de kans groot is dat hij deze zomer vertrekt. Ook Juventus, Inter en AC Milan zouden interesse hebben in de vleugelspeler.